Wilt u graag een rijksmonument kopen? Lees dan dit!

Steeds meer mensen dromen van een bijzondere woning. Wilt u ook graag een uniek huis om in te wonen? Dan is een rijksmonument kopen misschien wel iets voor u! Ons land staat bekend om zijn nette wijken vol rijtjeshuizen, maar erg onderscheidend is dat niet. Wilt u graag een rijksmonument kopen, dan weet u zeker dat uw huis wel uniek zal zijn. Ook is een rijksmonument kopen vaak een goede manier om op een zeer bijzondere locatie te wonen. Deze staan soms apart op een landgoed bijvoorbeeld. Een rijksmonument kopen is zeer de moeite waard, maar vraagt vaak ook om een flinke investering. Daarom is het belangrijk om u goed voor te bereiden op een rijksmonument kopen, zodat u later niet geconfronteerd wordt met teleurstellingen. Een rijksmonument kopen vraagt om speciale expertise, waar de meesten van ons die hiervoor niet zijn opgeleid, niet beschikken. Daarom is een rijksmonument kopen met hulp van een gespecialiseerde makelaar of bemiddelaar op dit gebied van grote waarde. Deze kan u helpen bij het vinden van een rijksmonument dat aan uw wensen voldoet. Een rijksmonument kopen met behulp van een ervaren makelaar betekent ook dat u meer te weten kunt komen over de bouwkundige staat van het pand en planologische ontwikkelingen in het gebied. Ieder huis kopen is een complex proces, zeker als het gaat om de administratie en de financiën. Bij een rijksmonument kopen komen bovendien nog wat extra regels kijken, waardoor het verstandig is om u goed te laten adviseren op deze gebieden. Maar waar vindt u nu zulke gespecialiseerde ondersteuning bij een monument kopen? Het internet is een goede plaats om hiernaar op zoek te gaan. Wij vonden bijvoorbeeld de volgende website:http://www.hofstaetemakelaardij.nl/monument-kopen/. Het is doorlezen van de informatie over een rijksmonument kopen zal u waarschijnlijk wel overtuigen van het belang van gedegen ondersteuning op dit gebied. U vindt deze bij Hofstaete Makelaardij, zoals zij zelf aangeven een ‘Meester in Monumenten’. Het gaat hier dus om een gespecialiseerd team van makelaars, die precies weten wat er allemaal komt kijken bij een monument kopen. Zij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en kunnen u bijstaan in allerlei fasen van het proces. Voor een kort overzicht van de verschillende aspecten van hun dienstverlening verwijzen we u graag naar het lijstje in de volgende paragraaf.

Wat mag u verwachten van uw makelaar bij een rijksmonument kopen?

Het kopen van een monument heeft heel wat voeten in de aarde, dus het is zeker de moeite waard om hierbij te vertrouwen op de kennis en ervaring van een gespecialiseerde makelaar. Hofstaete Makelaardij staat u graag met raad en daad terzijde en kan u ondersteunen bij:

  • het vinden van een passend monument
  • het kopen of verkopen van monumenten
  • het uitvoeren van reguliere en herbouw taxaties
  • het begeleiden van bouwaanvragen voor renovaties
  • het verzorgen van de financiële en fiscale aspecten

Een unieke woning dankzij uw gespecialiseerde makelaar

Wilt u ook graag wonen in zo’n prachtig oud pand? Dan is het de moeite waard om het aanbod van Hofstaete Makelaardij eens te bekijken. Hier vindt u onder andere mooie oude boerderijen, landhuizen en herenhuizen. De betrokken makelaars van dit makelaarskantoor helpen u graag bij het vinden van het huis van uw dromen. Ook kunnen ze u bijstaan in het hele proces van het kopen hiervan. Wilt u graag een renovatie laten uitvoeren? Daarbij kunnen ze u eveneens begeleiden. Bezoek nu de website om een afspraak te maken! Zij kunnen dan alle mogelijkheden uitgebreid met u bespreken, zodat u goed weet waar u aan begint!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn