Wilt u graag goedkope keycords bedrukken?

Uw goedkope keycords bedrukken is wat wij van promoboer.nl voor u kunnen betekenen. Wilt u graag goedkope keycords bedrukken zodat u zowel voor een laag bedrag een hoop keycords kunt kopen die dan ook nog eens bedrukt zijn met uw bedrijfsgegevens, dan weet u nu waar u moet zijn. Wij kunnen vele goedkope keycords bedrukken en in deze tekst zullen we ze bij langs gaan. Ze zijn er namelijk in diverse soorten en maten. U kunt het zo goedkoop of juist zo duur maken als u zelf wilt. Waarom zou u zelf goedkope keycords gaan bedrukken als u dit kunt uitbesteden aan een bedrijf dat hier dagelijks mee te maken heeft? Het gaat u enkel nog meer geld kosten als u zelf goedkope keycords gaat bedrukken. Al was het enkel omdat u nu veel tijd kwijt bent aan dit werk. En zoals we allemaal weten: tijd is geld. Daarom is uitbesteden aan een bedrijf zoals de onze een goede oplossing. Zoals u wel begrijpt verkopen wij vele relatiegeschenken. U kunt hierbij denken aan smartphonehoesjes, pennen, mokken, paraplu’s, strandballen en zelfs kerstballen die we voor u kunnen bedrukken. Wat kunt u er zoal op zetten? Bijvoorbeeld uw logo of een slagzin. Het motto dat bij uw bedrijf past maar ook uw bedrijfsgegevens zodat men contact met u kan opnemen na het zien van dit relatiegeschenk. U kunt het weggeven aan zakenpartners, uw eigen personeel en aan veel mensen tijdens jaarbeurzen. Goedkope keycords bedrukken en weggeven tijdens dergelijke beurzen is verstandig als u een zo groot mogelijke groep in de kortste tijd wilt bereiken. Het hangt van uw bedrijf af op wat voor soort jaarbeurs u staat maar u kunt er altijd wel op vertrouwen dat er veel geïnteresseerden rondlopen. Al was het enkel om al die gratis artikelen mee te nemen. De kans dat ze uw keycord gaan gebruiken is wel groot. Op die manier maakt u erg veel reclame in het openbaar. Immers, deze keycords zijn erg zichtbaar en vallen behoorlijk op. Als u daarom deze goedkope keycords laat bedrukken, dan zijn de dragers wandelende reclamezuilen voor uw bedrijf! Wat wilt u nog meer, lees daarom snel verder en leer alles over deze mogelijkheden.

Leer hier alles over het goedkope keycords bedrukken

Het goedkope keycords bedrukken loont al na een eerste keer te hebben gestaan op een jaarbeurs. Maar ook op de lange termijn zullen mensen hopelijk geïntrigeerd raken door het design en de informatie die u op deze sleutelhangers hebt laten plaatsen. Het is wel belangrijk dat u dit tactisch doet. Kies bijvoorbeeld opvallend kleuren of de kleuren van uw bedrijf. Hebt u een herkenbaar logo of wilt u er een door ons laten ontwerpen om vervolgens op de goedkope keycords te bedrukken? Dan is dat ook zeker mogelijk. Of schrijf een wedstrijd uit en laat uw klanten voor een leuke prijs een slagzin of logo verzinnen. Er zijn bij ons verschillende keycords om uit te kiezen. We hebben ze hieronder voor u opgesomd:

  • Zo kunt u goedkope keycords bedrukken met een dikte van 10 millimeter
  • De meest populaire is de keycord met een dikte van 15 millimeter
  • Zeker weten dat ze niet kunnen scheuren? Kies dan onze dikste variant: die van 20 millimeter
  • Ook hebben we keycords gemaakt van veters en keycords waar een badge aan is vastgemaakt. Daar kunt u nog meer informatie op kwijt

Wilt u goedkope keycords bedrukken en uitdelen aan uw personeel zodat ze nooit meer hun eigen sleutels van uw bedrijf verliezen? Dat is erg handig voor bijvoorbeeld bedrijven met een magazijn dat continu geopend en gesloten moet worden met een bepaalde sleutel. Of voor kassamedewerkers die toegang hebben tot het kassakantoor van een supermarkt of andere winkel. Allemaal redenen om specifieke goedkope keycords te bedrukken want daarmee promoot u uw eigen bedrijf terwijl het tevens een uiterst praktische rol vervult. Men kan nu niet meer bij u aankomen zetten met de smoes dat ze hun sleutels kwijt zijn geraakt.

Benieuwd naar de prijzen? Kijkt u dan eens rond op de website

Wilt u het goedkope keycords bedrukken uitbesteden? Denkt u dan aan ons. Op de website vindt u globale prijzen maar als u echt wilt weten wat het goedkope keycords bedrukken u gaat kosten dan raden we het u aan om contact met ons op te nemen. We kunnen snel een vrijblijvende offerte voor u maken en opsturen. Gaat u daarmee akkoord? Dan kan het goedkope keycords bedrukken beginnen. Wist u dat u ook losse onderdelen kunt bestellen? Dat is handig als u vooral intern gebruik gaat maken van deze keycords. Er wil weleens een onderdeel door de continue wrijving sneuvelen. Ook kunt er ergens achter blijven haken waardoor een onderdeel kapot gaat. Dan is het wel zo prettig dat u niet een compleet nieuwe keycord hoeft te kopen maar deze onderdelen snel kunt vervangen. Bestelt u daarom wat extra accessoires bij. Ook dat kan bij ons. Zo hebben we diverse haakjes, sleutelringen, riempjes en veiligheidsclips in ons assortiment. Zoekt u een origineel relatiegeschenk dat u tevens aan uw eigen personeel kunt uitdelen? Moet het op een leuke wijze zichtbaar zijn in het openbaar en tevens een pragmatische functie hebben? Dan zijn keycords iets voor u. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en kies voor deze handige sleutelhangers in plaats van de meer clichématige relatieartikelen. Hebt u verder nog vragen? E-mail of bel ons vandaag nog.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn