Wilt u graag informatie van Google verwijderen?

Google is verreweg de grootste zoekmachine in de wereld. Het heeft een monopolie in de meeste landen, met uitzondering van een aantal Aziatische landen waaronder China.  De andere uitzondering is wellicht de Verenigde Staten. Daar heerst althans een concurrentiestrijd met Bing en Yahoo. In ieder geval is Google in Europa de belangrijkste speler als het gaat om het vinden van informatie via het internet. Maar dat is niet het enige dat dit bedrijf doet. Het heeft als missie om alle informatie in de wereld te verzamelen. Hebt u een bedrijf en bent u onlangs negatief in het nieuws gekomen? Dan kan het dankzij een zoekmachine tot een ongekende reputatieschade leiden. Laat daarom informatie van Google verwijderen. Dat kan niet zo maar. Er moeten juridisch gegronde klachten zijn voordat men het proces van informatie van Google verwijderen in gang zet. Misschien bent u of is uw bedrijf besmet door de media. Of hebt u last gekregen van smaad en is lang en breed bewezen dat u een betrouwbaar bedrijf leidt. Is zelfs de dader allang berecht? Dan nog kunt u alleen al door dit negatieve nieuws last krijgen van winstdaling, sceptische klanten en contracten die worden opgezegd. U kunt dergelijke informatie van Google verwijderen en dat betekent dat toekomstige klanten  veel moeilijker aan dit soort nare informatie kunnen komen. Want in Nederland is het namelijk zo dat 98% van de bevolking Google gebruikt als zoekmachine. Zelfs meer dan 90% gebruikt deze site als startpagina. U begrijpt dat informatie van Google verwijderen erg belangrijk voor uw bedrijf kan zijn.

Laat informatie professioneel van Google verwijderen

Imagoschade kan een langdurig negatief effect op uw omzet en reputatie teweegbrengen. Neemt u daarom een bedrijf in de arm die u kan helpen met het informatie van Google verwijderen. Wij zijn een dergelijk bedrijf en we hopen dat u daarom eens op onze website kijkt als u last hebt van dit soort problemen. Kijkt u eens op whitecanvas.eu als u meer wilt weten over het informatie van Google verwijderen. Wij kunnen voor u juridische verwijderverzoeken indienen. Denk daarbij aan het verwijderen van bankgegevens, expliciete afbeeldingen die u in een kwaad daglicht zetten of vormen van laster die onterecht zijn bewezen. Google is vaak genoodzaakt om deze verzoeken in te willigen. Wel kan het zo zijn dat niet alle gegevens worden verwijderd. Zo is het helaas nog niet mogelijk om adresgegevens te wissen. Wel kunnen wij dankzij onze “S.I.L.K. Technology” ervoor zorgen dat dergelijke gegevens een stuk lager in de zoekresultaten van Google terechtkomen. U kunt deze technologie beschouwen als een omgekeerde zoekmachineoptimalisatie.

Wij waken over uw bedrijf, dus kies ons als reputatie management

U wilt graag informatie van Google verwijderen. Neem dan contact met ons op en leg het probleem aan ons voor. We kunnen direct inzien of het mogelijk is om informatie van Google te verwijderen. Mocht dit het geval zijn dan kunt u ons inhuren. Niet alleen voor het verwijderen van informatie kunt u onze hulp inschakelen:

  • We kunnen over uw website waken.
  • We kunnen preventief monitoren als u wilt dat uw naam of bedrijfsnaam wordt beschermd.
  • We kunnen aldus ongewenste zoekresultaten aanvechten en verwijderen.
  • En we kunnen actief nieuwe meldingen in de gaten houden.

Hebt u hier nog vragen over? Stuur ons dan een email, vul het online contactformulier in of bel ons even op tijdens werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur. U kunt ons ook volgen via de sociale media zoals Twitter en Facebook. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het beschermen en verwijderen van uw persoonlijke gegevens op zoekmachines zoals Google.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn