Wilt u uw huis verkopen in Amersfoort?

Een huis verkopen in Amersfoort omdat u naar een andere stad gaat verhuizen? Of wilt u uw huis verkopen in Amersfoort omdat u binnen deze tweede stad van de provincie Utrecht gaat verhuizen? Misschien gaat u groter of juist kleiner wonen. U wilt hoe dan ook dat u een eerlijk bedrag krijgt voor uw koopwoning. Of u nu wel of nog niet helemaal uw hypotheek hebt afbetaald, u wilt waar voor uw geld. Met dat bedrag kunt u immers investeren in het huis dat u op het oog hebt. U kunt er uiteraard voor kiezen om zelf uw huis te verkopen. In Amersfoort kunt u advertenties plaatsen en u kunt als particulier via websites zoals Funda.nl uw huis aanbieden. U kunt een vraagprijs bedenken en hopen dat geïnteresseerden daar op inhaken. Maar de kans is veel groter dat u veel te weinig geld krijgt en dat u zelfs wordt opgelicht ook al was dat niet de bedoeling van de kopers. U wilt uiteraard het zekere voor het onzekere nemen en daarom liever het huis verkopen in Amersfoort overlaten aan een goed makelaarskantoor. We hopen dat u in dat geval eens contact met ons opneemt. Kijkt u om te beginnen maar eens op onze website: schoofmakelaardij.nl.

Laat ons helpen met het huis verkopen te Amersfoort

Wij zijn werkzaam in de stad Amersfoort en de omliggende regio. U kunt ons inhuren voor de volgende werkzaamheden:

  • Het taxeren van uw eigen huis maar ook van het huis dat u wellicht zou willen kopen.
  • Als u uw huis wilt verkopen in Amersfoort maar dit werk natuurlijk aan een echte makelaar wilt uitbesteden.
  • Of als u juist een huis wilt kopen en daarom een makelaar wilt inhuren die u kan bijstaan tijdens de onderhandelingen.
  • Daarnaast kunnen we contact met een notaris opnemen als u het huis wilt verkopen in Amersfoort en het contract samen met de opkoper wilt ondertekenen.

U leest het, wij zijn van alle markten thuis en kunnen uw huis verkopen in Amersfoort. Dat betekent dat we u op alle mogelijke fronten willen helpen. Zo plaatsen we een advertentie van uw huis op onze website en eventueel op sociale media en sites van derden. We taxeren uiteraard uw woning zodat u een eerlijke prijs kunt vragen. We organiseren rondleidingen in uw eigen huis waar u al dan niet aanwezig bij kunt zijn. We voeren de onderhandelingen uit met de makelaar van geïnteresseerden en zijn aanwezig bij de ondertekening. En zelfs nadien bent u nog niet van ons af. Immers, de kopers willen wellicht een bouwinspecteur langssturen om eventuele mankementen aan uw huis te detecteren. Mocht dat het geval zijn dan voeren we reparties voor u uit.

Een gerenommeerde makelaar in de arm nemen is een gezonde start

Hebt u nog vragen? Dat kunnen we ons erg goed voorstellen. U kunt natuurlijk een e-mail sturen of even met onze klantenservice bellen. Maar als u er vrij zeker van bent dat u uw huis wilt verkopen in Amersfoort dan kunt u beter een eerste kennismakingsgesprek aanvragen. We komen graag op afspraak bij u langs en u bent uiteraard zeer welkom bij ons op kantoor. Mocht u binnen deze stad willen verhuizen dan is het zeker aan te raden om ons aanbod eens te bekijken. Misschien hebt u uiteindelijk maar een makelaar nodig en kunnen we u zowel helpen bij de verkoop als de aankoop van een huis in deze mooie rustige stad aan de rand van de Randstad. Vergeet u niet om onze website te bookmarken zodat u regelmatig een kijkje kunt nemen tussen het huidige aanbod? Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn