Wilt u zelf ook hypnose leren?

Stel, u hebt een eigen praktijk als natuurgeneeskundig genezer en wilt graag alle mogelijkheden benutten om uw patiënten zo snel mogelijk te genezen. Dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. Wij willen u namelijk graag iets meer gaan vertellen over de hypnoseopleiding, die u kunt gaan volgen om de mensen op een natuurlijke manier te helpen. Hypnose leren is een heel goed idee voor u, omdat u dan nóg een methode hebt om iemand verder te brengen op zijn of haar pad. Hypnose leren stelt u in staat om uw cliënten in contact te brengen met hun onderbewuste, waar veel trauma’s kunnen worden geheeld. Hypnose leren biedt u dus een hele directe manier om de ellende in iemands leven te verhelpen. En het leuke is dat een dergelijke opleiding helemaal niet zo ingewikkeld is, al moet u natuurlijk wel even de tijd nemen om de fijne kneepjes van het vak te leren. Klinkt dit u nou ook allemaal wel als muziek in de oren en zou u graag hypnose leren, ten einde uw patiënten nog meer mogelijkheden aan te kunnen reiken? Aarzel dan niet en lees meteen even verder in de volgende alinea. Daar vindt u namelijk meer informatie over een goed instituut om dit te gaan doen.

Hypnose leren kan het beste bij de Hypnosepraktijk

Als u op zoek bent naar een gerenommeerd instituut omdat u hypnose leren wilt om uw werkzaamheden te verbreden, dan kunt u het beste meteen even naar de website hypnosepraktijk.net gaan. Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij ons een stuk beter af bent. Onze opleidingen staan erg hoog aangeschreven en dit betekent dat u hier dan ook veel van kunt verwachten. Zo kunt u bijvoorbeeld al:

  • Hypnose leren in enkele dagen, zodat u deze techniek al snel daarna in kunt zetten in uw eigen bedrijf
  • Voor weinig geld een diploma halen
  • Terecht in Hasselt, Antwerpen en Gent
  • Meteen boeken, waardoor u een vroegboekkorting krijgt van 55 euro

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van de pluspunten van de Hypnosepraktijk. Wij hebben bovendien nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Verder kunt u bij ons ook nog extra gevorderd worden, door ook nog de advanced opleiding te gaan volgen en daarna de master. Bij ons kan het allemaal! Surf dus vandaag nog naar onze website en meld u aan. Hypnose leren zal u beslist geen windeieren leggen!

Aanvullende informatie over wat u gaat leren

Hypnose leren bij ons is een slimme stap in de goede richting. U kunt bij ons namelijk alles leren over het hypnotiseren van cliënten en het helen van trauma’s die diep in het lichaam opgeslagen liggen. Bovendien leert u hoe u een professioneel intakegesprek kunt gaan voeren en de angst van de patiënt weg kunt nemen, zodat deze onbevangen de behandeling in kan gaan. Voorts bestaat hypnose leren uit het eigen maken van de Dave Elman-inductiemethode, die u individueel en in groepen toe kunt passen. Ook leren we u technieken aan om suggesties te geven tijdens de hypnoseperiode van de cliënt. En zo leert u dus alle details van dit boeiende vak, dat het waard is om doorgegeven en uitgevoerd te worden. Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op via hypnosepraktijk.net!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn