Wilt u zich graag opgeven voor een goede assertiviteitscursus?

Eigenlijk durf ik het net te zeggen maar ik ga het dan toch doen. Ik voelde me op mijn werk soms net een sloof. Ik mocht alle vervelende klusjes opknappen, en ik had ook vaak het idee dat mijn mannelijke collega’s soms opmerkingen maakten waar ik eigenlijk helemaal niet van gediend was. Maar ik durfde er ook niks van te zeggen. Ik schaamde me dan en voelde me ongemakkelijk. Privé ben ik altijd wel heel sociaal, maar ben ik ook niet echt een type wat vooraan staat of zo hoor. Maar ik had het laatst met mijn beste vriendin erover hoe het toch kwam dat ik er niks van durfde te zeggen, en het me maar liet gebeuren. Ze gaf aan dat ik misschien eens een assertiviteitscursus moest gaan doen. Daar zou ik manieren leren op dan op een aardige manier aan te geven dat ik bepaalde dingen niet leuk vind. Ik had zelf ook wel het idee dat een assertiviteitscursus ook voor mij wat zou zijn. Ik heb de website van assertief.nl aangeklikt en ben op de website gaan lezen wat een assertiviteitscursus voor me zou kunnen betekenen. De assertiviteitscursus is op de website aangegeven als online, en dat sprak me wel aan. Telefonisch heb ik naar de informatie van de assertiviteitscursus gevraagd en ik kon 2 dagen daarna al ingepland worden. Ik had van de assertiviteitscursus verwacht dat het een gesprekje zou zijn en wat aantekeningen, maar het bleek echt een hele leuke en interessante cursus te zijn. Waar ik echt wat aan heb gehad. Niet alleen op de werkvloer, maar ook in mijn privé leven komt de assertiviteitscursus goed van pas. Ik heb er echt veel aan gehad. Ook zonder de assertiviteitscursus was ik geen dood vogeltje hoor, maar met name op de werkvloer sta ik nu ook mijn mannetje, en dat hadden ze van mij niet verwacht. Ik hoor nu ook van mijn collega’s dat het hun opgevallen is dat ik meer assertiviteit heb en nu ook gemakkelijk eens nee kan zeggen als ik weer word weggestuurd voor een suf klusje. Ik kan iedereen een assertiviteitscursus aanraden hoor, je wordt er echt even door opgefrist.

Deze assertiviteitscursus heeft mij veel goeds gebracht

Ik wilde deze cursus graag doen om duidelijker in mijn communicatie te zijn, en zo ook de nare opmerkingen een halt te kunnen toeroepen. Laat ik duidelijk zijn ik ben gek op mijn collega’s hoor. En het zijn beste kerels. Maar sommige opmerkingen waren echt een beetje gênant. Dat kan ik nu aangeven, wat me een fijn gevoel geeft.

Bekijk de site ook een keer voor meer informatie

Ik ben zeer tevreden dat ik het gedaan heb, het overtrof al mijn verwachtingen en voel me een soort van herboren. Ik raad het echt iedereen aan, ook voor bedrijven zou het fijn zijn , want je kan het ook gezamenlijk doen en groepsgewijs. Waarschijnlijk zouden veel mensen er baat bij hebben. Ook al ben je assertief genoeg, er is altijd wel een puntje wat je mee kan nemen. Kortom:

  • Mooie fijne en duidelijke website
  • Nette prijzen voor de cursus
  • Ontzettend aardige mensen

Ik raad u aan om ook voor meer informatie de website te gaan bezoeken.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn