Woning verkopen in Utrecht? Laat dat maar over aan de specialist

De woningmarkt zit na jaren van aanpoten weer duidelijk in de lift. Dat betekent dat het misschien wel een zeer geschikt moment is om uw woning te verkopen. Is Utrecht uw woonplaats? Of zou u graag in deze hoofdstad van de gelijknamige provincie willen wonen? Wilt u uw woning verkopen in Utrecht maar wilt u wel waar voor uw geld? Dan is het geen slecht idee om even op onze website te kijken. Wij zijn namelijk de makelaars bij uitstek die u graag helpen bij het woning verkopen in Utrecht en omstreken. Bij VeldhuizenKoot Makelaars vindt u vele woningen die we op dit moment aanbieden maar ook informatie over wat wij qua verkoop voor u kunnen betekenen. Wij gaan onder andere op zoek naar de kenmerken die uw huis zo uniek maken. Misschien hebt u een hoekhuis of in elke slaapkamer een eigen wastafel. Misschien hebt u een prachtige achtertuin vol met groen of juist een opmerkelijke uitbouw zoals een carport, zwembad of terrasoverkapping. Misschien hebt u wel spouwmuurisolatie met hoog rendement in uw muren of een uitstekende vloerverwarming? Wij gaan graag op onderzoek uit want al deze elementen kunnen uw huis in waarde doen stijgen. En dat is niet het enige want dit is tevens dé manier om uw huis onder de aandacht van geïnteresseerden te krijgen. Natuurlijk maken we foto’s van uw huis en van deze opmerkelijke details die we vervolgens in een aantrekkelijke advertentie zetten. Die advertentie plaatsen we zowel op onze site, onze Facebookpagina als op Funda. Uw woning verkopen in Utrecht zal vervolgens een peulenschil zijn.

We kunnen in rap tempo uw woning verkopen in Utrecht

Voordat we u daadwerkelijk kunnen helpen met het woning verkopen in Utrecht is het uiteraard belangrijk om uw woning te taxeren. U kunt ook in dat geval wederom op ons rekenen want onze makelaars zijn tevens erkende taxateurs die in korte tijd de waarde van uw huis kunnen berekenen. Wist u dat dit een gratis service van ons is? Misschien wilt u helemaal niet uw woning verkopen in Utrecht maar bent u simpelweg nieuwsgierig naar de waarde van uw huis. Neem ook dan gerust  even contact met ons op. Wellicht dat u dan in de toekomst gebruik wilt maken van onze diensten en alsnog uw woning wilt verkopen. Utrecht is een vrij grote stad dus u kunt zowel in de drukke binnenstad als de rustige buitenwijken wonen. Afhankelijk van uw woonwensen zult u vast en zeker een mooi huis tussen ons aanbod kunnen vinden. En ook al vindt u op dit moment niet een interessant pand, dat kan morgen of volgende week al een heel ander verhaal zijn. Vergeet daarom niet om de site te bookmarken en neem ook eens een kijkje op Funda en de sociale media.

Bent u op zoek naar een huis? Kijk dan op onze site naar het aanbod

We bieden u in principe 3 verschillende diensten aan:

  • Het verkopen van uw huis,
  • De aankoop van een huis,
  • De taxatie van een huis.

Daarbinnen zijn we erg flexibel en werken we klantgericht. Zo zoeken we samen met u naar een notaris waar u de verkoopovereenkomst kunt opstellen en ondertekenen, bepaalt u hoe erg u betrokken wilt zijn bij bezichtigingen en helpen we u eventueel bij het zoeken van een gerenommeerd verhuisbedrijf. Neemt u dus eens vrijblijvend contact op met één van onze makelaars en taxateurs. U vindt ons e-mailadres en telefoonnummer op de site en u kunt tijdens kantooruren bij ons pand in Utrecht langskomen. De koffie en thee staan alvast voor u klaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn