Zadelhoesjes: de ideale manier om je bedrijf in de spotlight te zetten

Wil je een succesvol bedrijf, dan moet je simpelweg creatief zijn. En zadelhoesjes kunnen hierbij zomaar een rol spelen! Wat voor bedrijf je ook hebt, waarschijnlijk liggen er heel wat concurrenten op de loer. En die moet je te allen tijde voor zijn, en dat kun je doen door bijvoorbeeld een leuke marketingcampagne op te zetten. Een originele actie waarmee je in positieve zin opvalt en veel mensen bereikt. Met deze gedachte ging ik een aantal maanden geleden aan de slag. Ik heb een eigen bedrijf en wilde dat graag onder de aandacht brengen. Ik heb mijn restaurant ongeveer een jaar geleden geopend, dus het is nog vrij nieuw. Vandaar dat ik wel wat aandacht kon gebruiken. Ik besloot eens gek te doen en zadelhoesjes te laten bedrukken. Ik wilde dat zo veel mogelijk mensen in Amsterdam mijn zaak zouden leren kennen. Ook wilde ik iets doen met al die fietsen in Amsterdam, ik zag ze plotseling als rijdende reclameboren. En toen ik online het idee voor zadelhoesjes tegenkwam, werd ik direct enthousiast. Dit leek me zo’n leuke manier om het logo en adres van mijn toko te verspreiden. Ik ging gelijk onderzoek doen en ik kwam terecht bij Promoboer. Hier kun je bijvoorbeeld zadelhoesjes laten bedrukken, maar daarbij nog veel meer!

Vraag Promoboer advies voor campagne met zadelhoesjes

Promoboer heeft een hele fijne website. Je vindt er veel informatie als het gaat om bijvoorbeeld zadelhoesjes bedrukken. Er komt namelijk nogal wat bij kijken. Wil je zadelhoesjes laten bedrukken, dan kun je hier hele waardevolle informatie vinden. Dus ik vond het heel fijn dat ik gelijk ook dingen kon lezen over bijvoorbeeld het bereik, de doelgroepen en het bedenken van een pakkende boodschap. Ik heb alle info van Promoboer doorgelezen en ik heb er echt iets aan gehad. Dus mocht je net als ik niet heel veel ervaring hebben met het bedrukken van producten en marketingcampagnes, dan is het zeker aan te raden om de informatie van Promoboer eens goed door te lezen. Zij zijn jaarlijks betrokken bij honderden campagnes met zadelhoesjes, dus doe daar je voordeel mee en vraag een offerte aan voor advies. Zij hebben echt verstand van zaken, het zou zonde zijn om daar niet je voordeel mee te doen. Al snel had ik definitief besloten om voor zadelhoesjes te gaan, en er zijn op deze site veel mogelijkheden dus ik had een aantal keuzes te maken:

  • Formaat
  • Kleur
  • Materiaal
  • Bedrukking

Laat je inspireren door Promoboer

Er zijn zo veel mogelijkheden als het gaat om het bedrukken van zadelhoesjes, dat het verstandig is om goed over deze keuzes na te denken. Wat wil je overbrengen? Wat wil je uitstralen? Hoe groots wil je het aanpakken? Wie wil je bereiken? Dit zijn voorbeelden van allemaal belangrijke onderwerpen, waar je even goed over moet nadenken. De kleur, het materiaal, het formaat en de bedrukking zijn allemaal belangrijke onderdelen. Moeten ze bijvoorbeeld waterdicht zijn? Welke kleur past het beste bij jouw bedrijf? En welk bedrag wil je eraan uitgeven? Verlies deze zaken niet uit het oog. Mijn promotie met de hoesjes voor fietszadels was een groot succes, dat smaakt naar meer. Ga naar de site van Promoboer want er is nog zo veel meer mogelijk. Denk aan het bedrukken van armbandjes, ijskrabbers, pepermuntjes of glazen. Alles kan, kijk goed naar jouw bedrijf en hoe je dat het beste in de markt kunt zetten. Ga naar de site en laat je vooral inspireren, dan wordt het zeker een prachtige marketingcampagne met een groot bereik.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn