Zoek je hulp bij mindfulness in Amsterdam?

Woon je in onze hoofdstad en ben je benieuwd naar je opties voor mindfulness in Amsterdam? Dan zou je zeker de website van Beyond Mindfulness eens moeten bezoeken. Dit is de site van Marc, fervent beoefenaar van mindfulness en ervaren coach en trainer op dit gebied. Hij kan je helpen bij het vinden van meer rust in het leven in het hier en nu, want dat is precies waar zijn trainingen mindfulness in Amsterdam zich op richten. Ze zijn bedoel voor mensen die het gevoel hebben dat er meer in het leven is, meer dan hun agenda, meer dan van de ene activiteit naar de andere rennen, en meer dan ze nu ervaren. Mindfulness is een hele mooie manier om meer in het hier en nu te leven, en te genieten van alles dat is. Want zoals de dingen nu zijn, precies op dit moment, zijn ze goed. Ze zijn gewoon. En als je dat kunt waarnemen zonder oordeel, en alles gewoon kunt accepteren zoals het is, dan geeft dat een enorm gevoel van innerlijke rust in vrede. Als je dat interessant vindt en je wilt dat gevoel ook graag cultiveren dan kun je je aanmelden voor een van de cursussen mindfulness in Amsterdam, of voor een mooie retraite. Bovendien biedt hij ook individuele coaching aan, voornamelijk voor mensen die veel last hebben van angsten.

Speciale mindfulness in Amsterdam angstcoaching

Woon jij in onze hoofdstad of daar in de buurt en heb je veel last van angsten of zelfs fobieën? Dan kun je bij Marc een afspraak inplannen voor zijn speciale mindfulness in Amsterdam angstcoaching. Deze is bedoeld om mensen aan de hand van de diverse technieken van hun angsten af te helpen. Mindfulness beoefenen is daar namelijk uitermate geschikt voor. Als je namelijk heel erg in het moment leeft, en de situatie durft te observeren zoals hij is, zonder oordeel, dan zul je merken dat je angsten vrijwel altijd ongegrond zijn. Dit kun je bereiken met de speciale mindfulness in Amsterdam angstcoaching van Marc, waarin onder andere de volgende onderdelen aan bod komen:

  • Een kalme en gecontroleerde ademhaling
  • Focussen op wat je zintuigen waarnemen
  • De onbewuste overtuigingen
  • Grenzen stellen en aangeven

Je gaat technieken aanleren waarmee je de angst kunt tackelen en krijgt tips en adviezen mee voor in het dagelijks leven. Je zult merken dat je angsten zo snel afnemen en je je over het algemeen rustiger en meer in balans voelt.

Retraite mindfulness in Amsterdam

Hoef je niet perse persoonlijke coaching of een groepstraining maar lijkt het je wel wat om gedurende enkele dagen intensief met de technieken aan de slag te gaan? Dan is Marc zijn retraite mindfulness in Amsterdam iets voor jou. Tijdens deze retraite ga je je de technieken eigen maken met een fijne groep mensen die allemaal hetzelfde doel hebben. Je bent echt even helemaal weg van huis, en het voelt echt als mini vakantie. Je komt er helemaal opgelade en vol met nieuwe kennis en inzichten van thuis. Zeker een aanrader dus, zeker als je snel gestresst bent of het gevoel hebt dat het leven vaak iets teveel van het goede is. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn