Zoek tijdig kerstpakketten uit

Iedereen zal het probleem wel herkennen, plotseling staan de kerstdagen voor de deur en komt u er achter dat er nog veel dingen geregeld moeten worden. Het kopen van kerstpakketten voor het personeel is een van die zaken die er vaak bij inschiet en waar pas op het laatste moment aan gedacht wordt. Dat is jammer, want als hier pas vlak voor de kerstdagen aan gedacht wordt, is de keus uiteraard zeer beperkt. Anderen hebben dan immers de leukste kerstpakketten al opgekocht en u moet dan genoegen nemen met wat er op dat moment nog te krijgen is. De kans dat u dan nog iets vindt dat past bij uw bedrijf of bij uw werknemers, is dan uiteraard een stuk kleiner. Het doel van het uitdelen van kerstpakketten is echter dat u uw werknemers een extraatje wilt geven en hiermee wilt laten zien dat u hun inzet in het afgelopen jaar gewaardeerd hebt. Deze waardering komt natuurlijk niet goed naar voren als het kerstgeschenk niet mooi is of als er zaken in zitten die niemand ooit gebruikt. Daarom is het verstandig om al vroeg in het jaar de verschillende mogelijkheden te onderzoeken en voor uzelf na te gaan wat voor uw bedrijf nu geschikte kerstpakketten zijn. Dit kunt u rustig al in januari of februari gaan doen, als u op dat moment even een wat rustigere tijd op de zaak hebt. Of neem hier in de zomermaanden even de tijd voor, op een moment dat de zaken wat minder hard lopen vanwege vakanties. Tijdens een hittegolf lijkt het erg onlogisch om u al bezig te gaan houden met kerstpakketten, maar voordat u het weet is het winter en bent u weer te laat. Hoe eerder u hier mee begint, hoe meer keus u hebt en hoe groter de kans is dat u pakketten vindt die helemaal aan uw wensen voldoen.

Ruime keus aan kerstpakketten

Begint u al vroeg met uw zoektocht naar kerstpakketten, dan zult u zien dat het aanbod echt enorm groot is. Allereerst is er natuurlijk de vraag of u gaat kiezen voor food of non-food producten. Of kiest u liever voor een combinatie van beide? Dat is allemaal mogelijk. Hebt u dat eenmaal bepaald, dan nog zijn er genoeg keuzes om te maken. Bijvoorbeeld, als u kiest voor kerstpakketten die uit voedsel bestaan, kiest u dan voor een duurzaam pakket, met enkel biologische of fairtrade artikelen? Of kiest u juist voor een van de themapakketten, met bijvoorbeeld allemaal verschillende Italiaanse of Spaanse heerlijkheden? En als u kiest voor non-food, waar kunt u dan allemaal voor kiezen? U kunt dan denken aan dozen vol met verzorgingsproducten, zoals badschuim, haarmaskers of badolie. Maar ook kunt u denken aan duurzame non-food kerstpakketten, met daarin bijvoorbeeld verantwoorde douchegel, een duurzame handdoek en een mooie mand van zeegras waarin alles opgeborgen kan worden. Tot slot kunt u er natuurlijk ook nog voor kiezen om niet zelf het kerstgeschenk voor het personeel uit te kiezen, maar dit aan hen over te laten. In plaats van kerstpakketten geeft u hen dan aan cadeaubon, waarmee zij zelf via internet hun favoriete geschenk uit kunnen kiezen. Nadeel hiervan is dat het overhandigen van het geschenk wat onpersoonlijk en gemakzuchtig over kan komen, maar voor de ontvanger heeft het als grote voordeel dat zij iets uit kunnen kiezen wat helemaal bij hen past. Voor u als werkgever heeft het als voordeel dat u zeker weet dat u niet iets weggeeft wat niet in goede aarde valt. Het mag duidelijk zijn dat er op het gebied van kerstpakketten genoeg te kiezen valt en dat er daardoor altijd wel een passende optie te vinden is.

KerstpakkettenXL.nl

Wilt u voor uw kerstpakketten kunnen kiezen uit heel veel verschillende mogelijkheden? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen bij KerstpakkettenXL.nl. Zij zijn een echte specialist op dit gebied en u vindt bij hen dan ook het ruimste aanbod aan verschillende soorten pakketten. Naast dit grote assortiment aan pakketten, kunt u bij hen uiteraard ook terecht voor cadeaubonnen die werknemers zelf kunnen besteden, onder de noemer Online Keuze Concept. De vele mogelijkheden die zij bieden is uiteraard een goede reden om naar hen toe te gaan voor uw kerstpakketten, maar er zijn nog meer goede redenen om voor hen te kiezen, te weten:

  • u profiteert bij hen van een laagste prijsgarantie, doordat zij groot in kunnen kopen en daardoor scherpe prijzen kunnen bedingen
  • u kunt bij hen zeker zijn van een hoge kwaliteit, aangezien zij enkel de beste merken kiezen voor hun kerstpakketten
  • u kunt altijd uitstekend advies krijgen, van een van hun zeer deskundige medewerkers
  • u kunt de producten en pakketten zowel online bekijken, als in hun grote showroom
  • zij hebben een eigen inpakcentrale, waardoor zij de kwaliteit zeer scherp in de gaten kunnen houden
  • u bestelt wanneer het u uitkomt en laat de kerstpakketten bezorgen op de dag die u het best past, u hebt er dus na het bestellen geen omkijken meer naar

Reden genoeg dus om juist voor hen te kiezen voor uw kerstgeschenken! Een ander groot pluspunt is dat hun website zeer overzichtelijk ingedeeld is, waardoor u gemakkelijk een keus kunt maken uit de vele verschillende mogelijkheden die zij bieden. Of u nu wilt zoeken op inhoud of op budget, het is bij hen allemaal mogelijk. Ook daarom gaat u voor uw kerstpakketten dus naar KerstpakkettenXL.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn