Zoekt u een goede legbordstelling?

Wij hebben onlangs budget vrijgemaakt om onze loods opnieuw in te richten. Wij hebben namelijk steeds minder werk in deze loods omdat wij de kerntaak van ons bedrijf hebben verlegd naar onze winkel. Dat betekent dat wij dus een grote voorraadruimte moesten hebben en vandaar dat wij onze loods opnieuw zijn gaan inrichten. Wij hebben in het verleden zelf stellingen gemaakt en deze waren nu niet meer toereikend om aan onze wensen tegemoet te komen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een nieuwe legbordstelling aan te schaffen. Wanneer wij namelijk een legbordstelling in onze loods zouden aanbrengen, zouden wij namelijk heel veel meer spullen in onze ruimte op kunnen slaan. De vraag was echter waar je vandaag de dag voor een goede prijs een legbordstelling kunt kopen. Wij wilden namelijk een goede deal sluiten en dat betekende dat wij alles op alles wilden zetten om een goede aanbieder te vinden. Toen wij even op het internet op zoek gingen naar mogelijkheden, zagen wij dat wij een keer naar de mensen van Europe Racking moesten gaan kijken. Deze mensen doen er namelijk alles aan om ervoor te zorgen dat je voor een goede prijs een legbordstelling kunt bemachtigen. Omdat wij een grote order wilden plaatsen, hebben wij even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf omdat wij het belangrijk vonden dat wij een goede aankoop zouden doen. Wij wilden namelijk ook graag nog wat meer weten over de legbordstelling die zij verkochten en vandaar dat wij ons uitgebreid hebben laten informeren over de mogelijkheden. 

Deze legbordstelling zochten wij

Wij wilden graag een legbordstelling kopen die je eenvoudig kon aanpassen. Dat hield in dat wanneer wij bijvoorbeeld een plank wilden weghalen, of er juiste een wilden toevoegen, dit snel en gemakkelijk geregeld moest kunnen worden. Wij hebben daarom bekeken welke legbordstelling voor ons het meest geschikt was en wij hebben op die manier een heel goed advies kunnen inwinnen. Wij waarderen het dan ook zeer dat wij nog even met een deskundige gesproken hebben want deze heeft ons precies het juiste advies weten te geven. Wij hebben nu precies de juiste stelling weten te kopen en deze was ook nog voordeliger dan degene die wij eerst op het oog hadden. Dat was dus heel fijn om te merken en wij zijn zeer tevreden over onze aankoop. Wij hebben namelijk de hoogste kwaliteit kunnen inkopen voor de laagste prijzen. Genoeg reden om even een recensie over dit bedrijf te schrijven. 

Wij benutten onze ruimte nu veel beter

Sinds wij de stellingen van Europe-Racking.nl in onze loods hebben staan, kunnen wij veel meer spullen kwijt in onze opslag. Dat is ideaal want hierdoor hoefden wij geen nieuwe loods bij te laten bouwen. Kortom:

  • Wij hebben hier heel goede stellingen weten te kopen 
  • De stellingen werden voor een heel lage prijs verkocht
  • Wij hebben veel gehad aan het advies van de deskundige van dit bedrijf 

Mocht u ook op zoek zijn naar goede stellingen, dan kan ik u dit bedrijf van harte aanbevelen. Hier koopt u namelijk kwaliteit voor een bodemprijs. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn