Zoekt u een goede pianist voor uw huwelijk?

Wij zijn vorige maand getrouwd en wij hebben een sprookjeshuwelijk gehad. Dat was ook precies wat wij voor ogen hadden en daarom hebben wij ook alles ui de kast gehaald om er een onvergetelijke dag van te maken. Ik heb altijd gezegd dat ik alleen maar wilde trouwen wanneer ik een bruiloft met alles erop en eraan zou krijgen en dat is uiteindelijk ook uit gekomen. Ik heb ook altijd gezegd dat ik geen cassettebandjes op mijn bruiloft wilde draaien, maar dat ik een pianist op mijn huwelijk wilde laten spelen. Ik heb daarom meteen geregeld dat er een pianist op mijn huwelijk kon komen spelen omdat ik het belangrijk vond dat de muziek in ieder geval in orde was. Ik wilde niet zomaar de eerste de beste pianist op mijn huwelijk laten spelen en dus heb ik goed gekeken wie ik geschikt vond. Ik wilde dat iemand sowieso het conservatorium had afgerond en ik wilde ook dat iemand een goed repertoire had. Ik ben daarom gaan zoeken naar mogelijkheden en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van thomasalexanderpiano.com kon gaan kijken. Deze muzikant werd namelijk op meerdere sites geprezen en dus vond ik het leuk om een keer te bekijken wat hij allemaal zou kunnen spelen. Ik ben zelf ook muzikant, dus ik wilde graag weten of ik een professional had gevonden of niet. Ik ben daarom de site van deze muzikant gaan doornemen en ik had al snel in de gaten dat wij hier met een allround professional te maken hadden. De pianist mocht op ons huwelijk komen spelen. Wij hebben daarom meteen even een mailtje gestuurd om te vragen of hij zin had om als pianist op ons huwelijk te komen spelen. Dat bleek hij wel te hebben en toen wij hem mailden wanneer wij graag wilden trouwen, hebben wij van hem te horen gekregen dat hij die dag nog vrij was. Dat was ook goed om te horen en ik ben daarom blij wij deze professional gevonden hebben. Ik kan u namelijk zeggen dat deze pianist op ons huwelijk de sterren van de hemel heeft gespeeld. 

Deze pianist heeft ons huwelijk onvergetelijk gemaakt

Wij hebben deze pianist voor ons huwelijk gevraagd of hij een aantal nummers voor ons wilde instuderen. Wij hebben namelijk een aantal favorieten en wij hebben altijd de wens gehad om deze door een pianist op ons huwelijk te laten spelen. Voor deze vakman was het geen probleem om deze nummers in te studeren en daar waren wij heel blij om. Wij hebben op de dag van onze bruiloft genoten van zijn spel en wij hebben zelden iemand gehoord die zo goed kon pianospelen. 

Wilt u ook prachtige muziek op uw bruiloft? 

Mocht u ook graag goede muziek willen op uw bruiloft, dan kunt u altijd even naar thomasalexanderpiano.com gaan kijken omdat:

  • U hier kunt zien wat deze vakman allemaal in zijn mars heeft
  • U hier fragmenten van zijn spel kunt beluisteren 
  • U meteen een reservering kunt maken wanneer u dat graag wilt 

Ik kan u deze muzikant van harte aanbevelen. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn