Zoekt u fietsbenodigdheden? Kom naar onze fietsenwinkel in Den Haag!

Er is tegenwoordig heel veel mogelijk op het gebied van de fiets. Wij vinden het belangrijk om u wegwijs te maken in alle mogelijkheden die er zijn wanneer het gaat over fietsen en het kopen van fietsbenodigdheden en vandaar dat wij even voor u in de pen geklommen zijn om u te vertellen wat u allemaal bij ons in onze fietsenwinkel in Den Haag kunt bemachtigen. Zoals u waarschijnlijk wel vermoedt, kunnen wij u in onze fietsenwinkel in Den Haag aan een heel goede nieuwe fiets helpen. Wij hebben alle bekende merken in ons assortiment opgenomen en wij hebben daarbij ook veel verschillende soorten fietsen staan in onze fietsenwinkel in Den Haag. Het is maar net waar u uw nieuwe fiets voor wilt gaan gebruiken. Bent u op zoek naar een fiets die geschikt is voor de korte afstanden in de stad? Dan hebben wij een heel mooie hybride fiets voor u. Deze is uitermate geschikt voor de kortere afstanden waar u vaak moet stoppen. Wij hebben een hybride voor u van diverse merken. U kunt bij ons in de fietsenwinkel in Den Haag terecht voor de merken Batavus, Gazelle maar ook Giant. Wij raden deze hybride fiets in het bijzonder aan mensen aan die soms ook wel een keer een wat langere tocht maken op de fiets. Fietst u enkel en alleen maar langere tochten, dan kunt u ook uw hart ophalen in onze fietsenwinkel in Den Haag. Wij hebben hier namelijk ook heel mooie toerfietsen staan die zich heel erg goed lenen voor bijvoorbeeld fietsvakanties. Wilt u daarom graag weten welke fiets het beste bij uw behoeften past, dan raden wij u aan om een keer naar onze fietsenwinkel in Den Haag te komen. Onze medewerkers laten u met plezier zien wat wij allemaal voor u kunnen doen en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer tegemoet mogen zien.

Zoekt u een bidon of fietscomputer? Kom naar onze fietsenwinkel in Den Haag!

Wanneer u naar onze fietsenwinkel in Den Haag komt, zult u bij binnenkomst meteen merken dat wij u alle mogelijke producten kunnen verkopen die u maar nodig heeft voor uw fietstochten. Wij verkopen namelijk niet alleen maar fietsen, zowel nieuwe alsook tweedehands, maar wij handelen ook in alle mogelijke onderdelen die u nodig heeft voor deze vorm van bewegen. Zo kunt u bij ons terecht voor binnenbanden, buitenbanden, nieuwe wielen, nieuwe derailleurs, fietsverlichting en alles wat u maar kunt bedenken. Ook kunt u in onze fietsenwinkel in Den Haag uw fiets laten maken. Wij zullen dan kijken wat er allemaal mis is met de fiets en wij zullen dan contact met u opnemen om u te laten weten op welke kosten u ongeveer moet rekenen. Vervolgens zullen wij de schade voor u herstellen zodat u weer vele jaren vooruit kunt met uw fiets. Wij hopen dat u snel een keer naar onze fietsenwinkel in Den Haag wilt komen kijken zodat wij u kunnen laten zien aan welke essentiële onderdelen wij u allemaal zouden kunnen helpen.

Wij handelen ook in tweedehands fietsen

Wanneer u op zoek bent naar een andere fiets, maar niet de volle prijs voor een nieuwe wilt betalen, kunt u bij ons ook altijd een tweedehands fiets kopen. Deze zijn namelijk altijd:

  • van goede kwaliteitsmerken
  • goed nagekeken door een van onze medewerkers
  • heel scherp geprijsd

Wij willen u graag een keer verwelkomen in onze fietsenwinkel Bike-X in Den Haag en wij hopen dat u hier precies datgene zult vinden waar u momenteel nog naar op zoek bent.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn