Zoekt u goede trucks?

Ons bedrijf heeft vorig jaar heel goede zaken gedaan en dat betekende dat wij konden gaan investeren in ons wagenpark. Wij hadden al geruime tijd behoefte aan nieuwe trucks en vandaar dat wij zijn gaan kijken waar wij goede trucks konden kopen. Wanneer je in Nederland op zoek gaat naar goede trucks, dan kom je al heel snel terecht bij de mensen van Hesselink Trucks. Dit bedrijf heeft zijn sporen verdiend wanneer het gaat over de verkoop van trucks en wij hebben hier dan ook met veel plezier gekeken wat zij ons allemaal konden bieden. Wij wilden een aantal heel sterke trucks kopen omdat wij er zeker van wilden zijn dat wij de komende jaren met veel plezier gebruik konden maken van de trucks. Wij hebben daarom gekeken of wij een keer naar de mensen van dit bedrijf toe konden komen zodat wij ook konden zien wat zij ons allemaal aanboden. Wij hebben daarom even een afspraak gemaakt zodat wij een keer mochten langskomen zodat wij konden zien wat zij allemaal voor ons konden doen. Wij hadden al snel in de gaten dat wij hier waarschijnlijk een heel goede deal konden sluiten want de mensen van dit bedrijf denken graag met je mee. Wij hebben aangegeven wat wij zochten wanneer het ging over de trucks die wij op het oog hadden en vervolgens hebben de mensen van dit bedrijf er alles aan gedaan om ons zo goed mogelijk te helpen. Wij vonden het prettig om voorgelicht te worden over de opties die er allemaal waren want wij hadden zelf niet een goed overzicht van alle opties. Wij zijn daarom blij dat de mensen van dit bedrijf zoveel kennis en inzicht hebben want daardoor hebben wij uiteindelijk precies de juiste trucks kunnen kopen. Mocht u daarom ook nieuwe trucks nodig hebben, dan is het zeer de moeite waard om een keer contact op te nemen met de mensen van dit bedrijf. 

Hier kun je kiezen uit de beste trucks

Toen wij eenmaal met de mensen van Hesselink trucks in gesprek gingen over onze wensen en eisen, merkten wij dat zij heel goed wisten wat wij nodig hadden. Het is dus ook maar goed dat wij even met deze mensen zijn gaan overleggen, want zij hebben ons trucks kunnen laten zien die wij zelf waarschijnlijk over het hoofd hadden gezien. Het is ook prettig om te merken dat een bedrijf niet alleen gaat voor de verkoop van de duurste trucks, maar dat zij er alles aan doet om te zorgen dat je krijgt waar je naar op zoek was en dat je ook binnen je budget kunt blijven. 

Wij zijn heel goed geslaagd

Wij hebben inmiddels onze trucks in ons bezit en wij werken daar met heel veel plezier mee. Wij zijn dankbaar dat wij met Hesselink hebben mogen samenwerken omdat:

  • Men ons hier heel goed heeft geholpen 
  • Wij heel goed advies kregen aangeboden over de beschikbare mogelijkheden 
  • Wij geld van ons budget hebben weten over te houden 

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan even op hun website. Daar vindt u ook foto’s van de truck die u kunt kopen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn