Zorgcentrum Antonius

Zorggroepsintmaarten - Zorgcentrum AntoniusZoekt u een modern ingerichte zorgcentrum in de omgeving van Eindhoven? Ouderen hebben allicht niet meer zo de behoefte aan de drukte van een grote stad. Zeker niet als er veel zorg nodig is, dan wilt u rust aan uw hoofd hebben. Kiest u dan voor het dorpje Echt. Dit dorp heeft alles wat een oudere nodig heeft en daarnaast is een uitje naar Eindhoven eenvoudig te verwezenlijken. Er is een zorgcentrum genaamd zorgcentrum Antonius in Echt en dat is waar deze tekst over gaat. Wij van zorgcentrum Antonius hopen namelijk dat u na het lezen van deze tekst nog eens aan ons zult denken en misschien zelfs overweegt om hier uw oude dag door te brengen. Zit u dus om zorg verlegen? Denkt u dan aan zorgcentrum Antonius. Ook al is het nog lang niet zo ver, het kan geen kwaad om hier alvast wat informatie over in te winnen. U wilt dit immers liever op tijd geregeld hebben. Er kunnen namelijk wachttijden ontstaan en dan bestaat tevens de kans dat u genoegen moet nemen met een ander zorgcentrum dan Antonius. Daar moet u niet aan denken, u hebt dit niet voor niets verdiend na een leven van hard werken. Neemt u dan ook enkel genoegen met de beste service die er is te vinden in de omstreken van het zuiden van Noord-Brabant: zorgcentrum Antonius. Natuurlijk kunnen wij van zorgcentrum Antonius zelf stellen dat we de beste zijn, dat klinkt allicht wat zelfverzekerd en misschien zelfs wel arrogant. Dat is zeker niet onze bedoeling. Overigens zijn wij verbonden aan een grote groep andere zorginstellingen door het hele land. Op de site vindt u een lijst met alle instellingen. We zijn trots om hier als zorgcentrum Antonius deel van uit te maken. Ook voor u biedt dit opties als u niet in Echt maar dichter bij uw oude woonplaats of dicht bij familie wilt blijven wonen. De kans is erg groot dat u er een plaats tussen zult vinden dat dichtbij uw huidige woonplek ligt. Vergeet dan ook niet om ons te bookmarken.

Bij zorgcentrum Antonius voelt iedereen zich op zijn gemak

Doordat zorgcentrum Antonius met diverse andere instellingen samenwerkt kunnen we gegevens en tips uitwisselen. Ook als mensen van de ene plek naar de andere willen, dan kan dit eenvoudiger geregeld worden en kan tevens het dossier meteen worden doorgemaild. Zo kunt u overal optimaal profiteren van de beste zorgverlening. Zorgcentrum Antonius beschikt over maar liefst 36 zorgappartementen. Kunt u nog best op u zelf wonen maar bent u bang dat u wel af en toe hulp nodig hebt? Bijvoorbeeld met boodschappen doen, koken en/of schoonmaken? Dan kunt u kiezen voor een aanleunwoning. U bent dan nog behoorlijk vrij om te doen en te laten wat u wilt. Dat geldt uiteraard ook voor een zorgappartement, maar laten we wel wezen, u zit daar niet voor niets. U kunt wel een steuntje in uw rug gebruiken en dat is niets om u voor te schamen. Wilt u graag eens een kijkje komen nemen bij zorgcentrum Antonius? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Maakt u maar eventjes een afspraak met ons, dan staan we op de dag zelf voor u klaar om u rond te leiden over het terrein, uiteraard krijgt u nadien een kopje koffie en kunt u ons alles vragen wat u maar wilt. Ook als u helemaal niet voor lange duur zorg nodig hebt, maar bijvoorbeeld herstellende bent van een ziekte of operatie bent u hier welkom. U kunt bij ons rehabiliteren totdat u zorgcentrum Antonius weer verlaten kunt. We laten u niet zo maar in de steek maar willen er te allen tijde zeker van zijn dat u het weer goed maakt. Maar ook kunt u dus kiezen voor de groepsverzorging en deze service is dan ook voornamelijk voor de ouderen van dagen. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Dan is de kans erg groot dat u bij ons in aanmerking komt voor opname in het zorgcentrum Antonius. Wij zorgen wel voor een fijne sfeer en een goede behandeling.

Kijkt u op onze site om verder te lezen over onze service

Wilt u een handje komen helpen bij zorgcentrum Antonius? Wij waarderen het erg graag wanneer vrijwilligers zich bij ons komen aanmelden. Als vrijwilliger kunt u namelijk erg veel doen. Zo kunt u een praatje maken met de bewoners van zorgcentrum Antonius of koffie zetten en inschenken. Ook kunt u helpen met handwerken, knutselen en bloemschikken. Bij zorgcentrum Antonius kunnen we alle hulp gebruik die we maar kunnen krijgen. Dus voelt u zich geroepen? Belt u ons dan gerust eens op voor een kennismakingsgesprek. Als u dan in het team past dan staat niets u meer in de weg om zorgcentrum Antonius een handje te helpen. Wilt u bij zorgcentrum Antonius gaan werken of bij een andere instelling van onze zorggroep? Kijkt u dan onder het kopje “vacatures”, dan krijgt u meten inzage bij de beschikbare plekken. Hebt u verder nog vragen aan ons? Neemt u dan contact op met zorgcentrum Antonius of met zorggroep Sint Maarten. Dit kan op diverse manieren:

  • u kunt ons hoofdkantoor in Denekamp opzoeken of er een brief naar toesturen
  • ook kunt u met ons bellen. We hebben diverse nummers op de website staan. zowel voor wonen, zorg en services als voor ons centraal bureau
  • en uiteraard kunt u ons een e-mail sturen

We hopen van u te horen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn